HetaPriser.se är en ny plats för konsumenter att fritt prata om tips på bra priser och kampanjer. Syftet är att alla skall kunna hitta genuint bra priser på ett lätt och enkelt sätt utan att behöva granska all reklam med tveksamma rea-priser.

Ingen marknadsföring

All typ av marknadsföring åt företag eller där individer kan dra ekonomisk nytta av ett hett pris är förbjuden. Denna sida bygger på genuina tips från personer som inte har något att vinna på dem. Handlare och personer som upptäcks göra reklam för egna varor kommer att stängas av permanent.

Öppet för alla

På denna sida kan vem som helst delta i diskussioner, rösta och skicka in tips.Du kan hjälpa till att bygga upp denna sida genom att skicka in ett tips, skriva en kommentar eller rösta. Ju fler som deltar desto mer vinner alla på det!

Så finansieras vi

Vi visar ingen reklam och kommer inte att göra det heller då vi inte låter vår sida köpas och undviker därmed att hamna i en intressekonflikt. HetaPriser finansieras istället genom att handlarna betalar ut provision till oss när en produkt säljs. Eftersom det är våra användare som skickar in tipsen anser vi att detta håller oss opartiska.

Lego Batman: The Riddler Chase 76012 - Amazon UK Barn
Slut 2

Pipshag - 4år sedan
Nu 275 kr spara 137 kr

Kostar som billigast 412 kronor på Prisjakt från Pixmania med frakt. Här får du fraktfritt om du hittar något att lägga till för £2 (20 spänn). - Includes 3 minifigures with assorted weapons and an accessory: never-before-seen Batman (with new suit) and The Flash, and The Riddler - Features the Batmobile with detachable cockpit and hidden...
3 kommentarer →
Braun Oral-B TriZone 5000 eltandborste - 744 kr inkl frakt - Webhallen Skonhet
Slut 1

Anonym - 4år sedan
Nu 749 kr

749 kr inklusive frakt för Oral-B TriZone 5000 eltandborste. Dessa kostar annars strax under tusenlappen. Oral-B TriZone TZ5000 eltandborste med nya, unika TriZone-borsthuvudet som är designat för att du ska kunna använda den på samma sätt som en vanlig tandborste. • 40 minuters användningstid • Visual Pressure-indikator • 5...
3 kommentarer →Braun Oral-B TriZone 5000 eltandborste - 744 kr inkl frakt