HetaPriser.se är en ny plats för konsumenter att fritt prata om tips på bra priser och kampanjer. Syftet är att alla skall kunna hitta genuint bra priser på ett lätt och enkelt sätt utan att behöva granska all reklam med tveksamma rea-priser.

Ingen marknadsföring

All typ av marknadsföring åt företag eller där individer kan dra ekonomisk nytta av ett hett pris är förbjuden. Denna sida bygger på genuina tips från personer som inte har något att vinna på dem. Handlare och personer som upptäcks göra reklam för egna varor kommer att stängas av permanent.

Öppet för alla

På denna sida kan vem som helst delta i diskussioner, rösta och skicka in tips.Du kan hjälpa till att bygga upp denna sida genom att skicka in ett tips, skriva en kommentar eller rösta. Ju fler som deltar desto mer vinner alla på det!

Så finansieras vi

Vi visar ingen reklam och kommer inte att göra det heller då vi inte låter vår sida köpas och undviker därmed att hamna i en intressekonflikt. HetaPriser finansieras istället genom att handlarna betalar ut provision till oss när en produkt säljs. Eftersom det är våra användare som skickar in tipsen anser vi att detta håller oss opartiska.

Adidas Adicolor Airliner axelväska - 210 kr (£18.77) - Amazon UK Mode
Slut 1

Anonym - 4år sedan
Nu 210 kr

Inte lika bra som gårdagens deal men fortfarande ett bra pris. Kostar normalt 500 kronor. Finns i vitt till detta priset, de andra kostar uppemot 400-500 kronor. - Top-loading main zip compartment; Inner slip-in pocket; Zip side pocket - Adjustable shoulder strap - Metal hardware; Contrast piping - "adidas" print on side with Trefoil...
9 kommentarer →Adidas Adicolor Airliner axelväska - 210 kr (£18.77)