HetaPriser.se är en ny plats för konsumenter att fritt prata om tips på bra priser och kampanjer. Syftet är att alla skall kunna hitta genuint bra priser på ett lätt och enkelt sätt utan att behöva granska all reklam med tveksamma rea-priser.

Ingen marknadsföring

All typ av marknadsföring åt företag eller där individer kan dra ekonomisk nytta av ett hett pris är förbjuden. Denna sida bygger på genuina tips från personer som inte har något att vinna på dem. Handlare och personer som upptäcks göra reklam för egna varor kommer att stängas av permanent.

Öppet för alla

På denna sida kan vem som helst delta i diskussioner, rösta och skicka in tips.Du kan hjälpa till att bygga upp denna sida genom att skicka in ett tips, skriva en kommentar eller rösta. Ju fler som deltar desto mer vinner alla på det!

Så finansieras vi

Vi visar ingen reklam och kommer inte att göra det heller då vi inte låter vår sida köpas och undviker därmed att hamna i en intressekonflikt. HetaPriser finansieras istället genom att handlarna betalar ut provision till oss när en produkt säljs. Eftersom det är våra användare som skickar in tipsen anser vi att detta håller oss opartiska.

Nikon 1 J3 och 10-30mm f3.5-5.6 objektiv - 2990 kr - NetOnNet Foto
Slut 4

Anonym - 4år sedan
Nu 2990 kr

Prissänkt MILC-kamera (systemkamera) av kanonkvalité. Kostar 500 kronor mer hos närmaste på Prisjakt. Objektiv ingår, 10-30mm med bländare på 3.5-5.6. 14.2 MPixlar, sjukt snabb serietagning med 60 bilder per sekund (!!!), högupplöst skärm och snabb autofokus. Till detta priset är det nästan dumt att inte köpa en om man vill uppgradera...
2 kommentarer →
Philips RQ1260 rakapparat för 1495 kr - Fyndiq Skonhet
Slut 4

Pipshag - 3år sedan
Nu 1544 kr spara 211 kr

Philips RQ1260 rakapparat för både torr samt våtrakning. Har ett följsamt huvud och är enkel att rengöra. Inbyggd displayindikator som ligger under höljet! Ultimat rakningsupplevelse med SHAVER Series 9000! Ultratrack-rakhuvuden, GyroFlex 3D och Super Lift & Cut Action gör rakningen behaglig, enkel och snabb. Kostar 1544 kronor med frakt, näst...
1 kommentarer →
Nintendo Wii U Premium med spelet Nintendoland - 2379 kr - Billigteknik Tvspel
Slut 3

Anonym - 4år sedan
Nu 2379 kr

Svenska versionen av Nintendos senaste spelkonsol Wii U med 32 GB minne samt spelet Nintendo Land. Billigast på Prisjakt och närmaste är en gråimporterad variant... Spelet Nintendo Land ingår och är en rolig samling av tolv olika spel som baseras på kända Nintendo-serier som Mario, Zelda, Pikmin, F-Zero och Donkey Kong. Observera att flera...
1 kommentarer →Nintendo Wii U Premium med spelet Nintendoland - 2379 kr


LUXA2 Groovy blåtandshögtalare till halva priset! - CDON Ljud
3

Pipshag - 3år sedan
Nu 399 kr spara 400 kr

Retrohögtalare med handtag av äkta läder! Groovy Bluetooth sound system kanske ser ut som en kändisdiva, med slimamde kurvor i aluminium och med stilrent äkta läder, men precis som med en rikta diva så kommer den med ett utbrott! Kostar normalt 799 kronor, CDON kör det just nu på kampanj för 399 kronor (använd koden xYr9a3jK).
0 kommentarer →