HetaPriser.se är en ny plats för konsumenter att fritt prata om tips på bra priser och kampanjer. Syftet är att alla skall kunna hitta genuint bra priser på ett lätt och enkelt sätt utan att behöva granska all reklam med tveksamma rea-priser.

Ingen marknadsföring

All typ av marknadsföring åt företag eller där individer kan dra ekonomisk nytta av ett hett pris är förbjuden. Denna sida bygger på genuina tips från personer som inte har något att vinna på dem. Handlare och personer som upptäcks göra reklam för egna varor kommer att stängas av permanent.

Öppet för alla

På denna sida kan vem som helst delta i diskussioner, rösta och skicka in tips.Du kan hjälpa till att bygga upp denna sida genom att skicka in ett tips, skriva en kommentar eller rösta. Ju fler som deltar desto mer vinner alla på det!

Så finansieras vi

Vi visar ingen reklam och kommer inte att göra det heller då vi inte låter vår sida köpas och undviker därmed att hamna i en intressekonflikt. HetaPriser finansieras istället genom att handlarna betalar ut provision till oss när en produkt säljs. Eftersom det är våra användare som skickar in tipsen anser vi att detta håller oss opartiska.

Air Hogs Battle Tracker Helikopter + Anti-Air turret - 278 kr - Amazon UK Barn
Slut 3

Pipshag - 4år sedan
Nu 278 kr

Riktigt rolig leksak (894kr på Prisjakt!) där du får ett automatiserat Anti-Air turret som på ett intelligent sätt försöker skjuta ner helikoptern - helikoptern som du styr. Målet är såklart för dig att skjuta ner missil-tornet... lättare sagt än gjort när det skjuter luftpilar efter din helikopter! Bara 10 kvar i lager just nu med...
0 kommentarer →Air Hogs Battle Tracker Helikopter + Anti-Air turret - 278 kr


Seagate 600 SSD 480GB Sata3 - 1995kr - Webhallen Dator
Slut 3

Anonym - 4år sedan
Nu 1995kr

Kostar normalt sett 2995kr så den är sänkt med 1000kr just nu. Seagate 480GB SSD: Sata-3 stöd och snabb som bara den.Specifikationer• HårddisktypSolid-state / SSD• FlashminnestypMLC• Tumstorlek2,5 "• Lagringskapacitet480 GB• GränssnittSATA-III• Överföringshastighet (läsa)500 MB/s• Överföringshastighet (skriva)400...
0 kommentarer →Seagate 600 SSD 480GB Sata3 - 1995kr