HetaPriser.se är en ny plats för konsumenter att fritt prata om tips på bra priser och kampanjer. Syftet är att alla skall kunna hitta genuint bra priser på ett lätt och enkelt sätt utan att behöva granska all reklam med tveksamma rea-priser.

Ingen marknadsföring

All typ av marknadsföring åt företag eller där individer kan dra ekonomisk nytta av ett hett pris är förbjuden. Denna sida bygger på genuina tips från personer som inte har något att vinna på dem. Handlare och personer som upptäcks göra reklam för egna varor kommer att stängas av permanent.

Öppet för alla

På denna sida kan vem som helst delta i diskussioner, rösta och skicka in tips.Du kan hjälpa till att bygga upp denna sida genom att skicka in ett tips, skriva en kommentar eller rösta. Ju fler som deltar desto mer vinner alla på det!

Så finansieras vi

Vi visar ingen reklam och kommer inte att göra det heller då vi inte låter vår sida köpas och undviker därmed att hamna i en intressekonflikt. HetaPriser finansieras istället genom att handlarna betalar ut provision till oss när en produkt säljs. Eftersom det är våra användare som skickar in tipsen anser vi att detta håller oss opartiska.

Sony DPP-FP35 Sublimeringsskrivare för 299 kr - Billigteknik Foto
Slut 4

Pipshag - 4år sedan
Nu 348 kr spara 925 kr

Sublimeringsskrivare till kanonpris, 299 kronor + frakt. En sublimeringsskrivare skriver ut foton av absolut högsta kvalitét - istället för att använda bläck så trycks färgerna på via kassetter. Utskrifter medföljer i paketet. Kostar som näst billigaste 1273 kronor på Prisjakt. Utgående modell!
1 kommentarer →
Nikon 1 J3 och 10-30mm f3.5-5.6 objektiv - 2990 kr - NetOnNet Foto
Slut 4

Anonym - 4år sedan
Nu 2990 kr

Prissänkt MILC-kamera (systemkamera) av kanonkvalité. Kostar 500 kronor mer hos närmaste på Prisjakt. Objektiv ingår, 10-30mm med bländare på 3.5-5.6. 14.2 MPixlar, sjukt snabb serietagning med 60 bilder per sekund (!!!), högupplöst skärm och snabb autofokus. Till detta priset är det nästan dumt att inte köpa en om man vill uppgradera...
2 kommentarer →
Canon PowerShot SX170 IS digitalkamera för 999kr - CDON Foto
Slut 1

Anonym - 4år sedan
Nu 999kr

Närmaste är Netonnet för 1490 kronor - detta är alltså 491 kronor billigare. Schysst Canon Digitalkamera med inbyggd bildstabilisator och 16 gånger zoom.- Canon 16x optisk zoom och 28 mm vidvinkelobjektiv i ett kompakt kamerahus. 32x ZoomPlus - 16 megapixel ger detaljrika bilder och utskrifter i affischstorlek - Optisk bildstabilisator...
0 kommentarer →Canon PowerShot SX170 IS digitalkamera för 999kr