HetaPriser.se är en ny plats för konsumenter att fritt prata om tips på bra priser och kampanjer. Syftet är att alla skall kunna hitta genuint bra priser på ett lätt och enkelt sätt utan att behöva granska all reklam med tveksamma rea-priser.

Ingen marknadsföring

All typ av marknadsföring åt företag eller där individer kan dra ekonomisk nytta av ett hett pris är förbjuden. Denna sida bygger på genuina tips från personer som inte har något att vinna på dem. Handlare och personer som upptäcks göra reklam för egna varor kommer att stängas av permanent.

Öppet för alla

På denna sida kan vem som helst delta i diskussioner, rösta och skicka in tips.Du kan hjälpa till att bygga upp denna sida genom att skicka in ett tips, skriva en kommentar eller rösta. Ju fler som deltar desto mer vinner alla på det!

Så finansieras vi

Vi visar ingen reklam och kommer inte att göra det heller då vi inte låter vår sida köpas och undviker därmed att hamna i en intressekonflikt. HetaPriser finansieras istället genom att handlarna betalar ut provision till oss när en produkt säljs. Eftersom det är våra användare som skickar in tipsen anser vi att detta håller oss opartiska.

Pampers Baby Dry Storlek 3 Midi 198 blöjor - 210 kr (£19.04) - Amazon UK Barn
Slut 1

jenize - 4år sedan
Nu 210 kr

Pampers blöjor i storlek 3, Midi. 198 blöjor som hamnar på strax över 1 krona stycket vilket får anses vara ett riktigt bra pris. - 1 Pampers = 1 dry night - 92% UK Mums recommend Baby-Dry for overnight dryness - Improved Extra Sleep-Layer provides faster absorption for up to 12 hours of dryness - Snug, stretchy sides that expand and...
0 kommentarer →Pampers Baby Dry Storlek 3 Midi 198 blöjor - 210 kr (£19.04)


Pampers New Baby Storlek 1 Jumbo Pack - 106 kr (£9.49) - Amazon UK Barn
Slut 1

gregzkij - 4år sedan
Nu 106 kr

74 stycken Pampers New Baby blöjor för nyfödda (storlek 1) för 106 kronor. Det blir en kostnad om runt 1.40 per blöja mot ungefär dubbla i Sverige. Blöjorna har en indikator som visar hur fuktig blöjan är och gör det enkelt för dig att veta när du skall byta. Handlar du för £25 så får du gratis frakt! - Pampers best protection for...
2 kommentarer →Pampers New Baby Storlek 1 Jumbo Pack - 106 kr (£9.49)


Air Hogs Battle Tracker Helikopter + Anti-Air turret - 278 kr - Amazon UK Barn
Slut 3

Pipshag - 4år sedan
Nu 278 kr

Riktigt rolig leksak (894kr på Prisjakt!) där du får ett automatiserat Anti-Air turret som på ett intelligent sätt försöker skjuta ner helikoptern - helikoptern som du styr. Målet är såklart för dig att skjuta ner missil-tornet... lättare sagt än gjort när det skjuter luftpilar efter din helikopter! Bara 10 kvar i lager just nu med...
0 kommentarer →Air Hogs Battle Tracker Helikopter + Anti-Air turret - 278 kr


Gro-Clock sömnklocka för barn som lär tider - 221 kr (£19.96) - Amazon UK Barn
Slut 0

lone ranger - 4år sedan
Nu 221 kr

Gro-Clock Sleep Trainer är en smart klocka för barn som inte förstår tiden ännu. Den visar tydligt när det är dags att vakna och när det är dags att sova genom att visa en sol eller stjärnor. Under natten så slocknar stjärnorna en i taget för varje timme som passerar och det går att ställa in brightness på skärmen.
1 kommentarer →Gro-Clock sömnklocka för barn som lär tider - 221 kr (£19.96)