HetaPriser.se är en ny plats för konsumenter att fritt prata om tips på bra priser och kampanjer. Syftet är att alla skall kunna hitta genuint bra priser på ett lätt och enkelt sätt utan att behöva granska all reklam med tveksamma rea-priser.

Ingen marknadsföring

All typ av marknadsföring åt företag eller där individer kan dra ekonomisk nytta av ett hett pris är förbjuden. Denna sida bygger på genuina tips från personer som inte har något att vinna på dem. Handlare och personer som upptäcks göra reklam för egna varor kommer att stängas av permanent.

Öppet för alla

På denna sida kan vem som helst delta i diskussioner, rösta och skicka in tips.Du kan hjälpa till att bygga upp denna sida genom att skicka in ett tips, skriva en kommentar eller rösta. Ju fler som deltar desto mer vinner alla på det!

Så finansieras vi

Vi visar ingen reklam och kommer inte att göra det heller då vi inte låter vår sida köpas och undviker därmed att hamna i en intressekonflikt. HetaPriser finansieras istället genom att handlarna betalar ut provision till oss när en produkt säljs. Eftersom det är våra användare som skickar in tipsen anser vi att detta håller oss opartiska.

Kingston 240GB V300 Sata 3 SSD - 970kr (£89.99) - Amazon UK Dator
Slut 0

jenize - 4år sedan
Nu 970 kr

Kingston 240GB Sata 3 SSD för strax över 900kr med frakt. Inte så dumt pris med tanke på att Pixmania är närmast i pris med ca 1150kr. Då får du fransk garanti... undvik!Get more life out of your computer and maximise your existing investment by replacing your old hard drive with a Kingston SSDNow V300 solid-state drive. It will dramatically...
0 kommentarer →Kingston 240GB V300 Sata 3 SSD - 970kr (£89.99)