HetaPriser.se är en ny plats för konsumenter att fritt prata om tips på bra priser och kampanjer. Syftet är att alla skall kunna hitta genuint bra priser på ett lätt och enkelt sätt utan att behöva granska all reklam med tveksamma rea-priser.

Ingen marknadsföring

All typ av marknadsföring åt företag eller där individer kan dra ekonomisk nytta av ett hett pris är förbjuden. Denna sida bygger på genuina tips från personer som inte har något att vinna på dem. Handlare och personer som upptäcks göra reklam för egna varor kommer att stängas av permanent.

Öppet för alla

På denna sida kan vem som helst delta i diskussioner, rösta och skicka in tips.Du kan hjälpa till att bygga upp denna sida genom att skicka in ett tips, skriva en kommentar eller rösta. Ju fler som deltar desto mer vinner alla på det!

Så finansieras vi

Vi visar ingen reklam och kommer inte att göra det heller då vi inte låter vår sida köpas och undviker därmed att hamna i en intressekonflikt. HetaPriser finansieras istället genom att handlarna betalar ut provision till oss när en produkt säljs. Eftersom det är våra användare som skickar in tipsen anser vi att detta håller oss opartiska.

Canon PowerShot SX170 IS digitalkamera för 999kr - CDON Foto
Slut 1

Anonym - 4år sedan
Nu 999kr

Närmaste är Netonnet för 1490 kronor - detta är alltså 491 kronor billigare. Schysst Canon Digitalkamera med inbyggd bildstabilisator och 16 gånger zoom.- Canon 16x optisk zoom och 28 mm vidvinkelobjektiv i ett kompakt kamerahus. 32x ZoomPlus - 16 megapixel ger detaljrika bilder och utskrifter i affischstorlek - Optisk bildstabilisator...
0 kommentarer →Canon PowerShot SX170 IS digitalkamera för 999kr


Kata Nimble 3 kameraväska med plats för 2 objektiv - 215kr (£19.95) - Amazon UK Foto
Slut 0

Anonym - 4år sedan
Nu 215 kr

£19.95 inklusive frakt för Kata Nimble 3 kameraväska, det är Amazon själva som säljer den. The Nimble-3 DL is a compact satchel that holds and protects a small/medium DSLRThere is space for a tablet computer and personal effectsFront zip pocket holds phone, wallet and other essentials used all the timeSecure rear pocket protects travel documents...
4 kommentarer →Kata Nimble 3 kameraväska med plats för 2 objektiv - 215kr (£19.95)