HetaPriser.se är en ny plats för konsumenter att fritt prata om tips på bra priser och kampanjer. Syftet är att alla skall kunna hitta genuint bra priser på ett lätt och enkelt sätt utan att behöva granska all reklam med tveksamma rea-priser.

Ingen marknadsföring

All typ av marknadsföring åt företag eller där individer kan dra ekonomisk nytta av ett hett pris är förbjuden. Denna sida bygger på genuina tips från personer som inte har något att vinna på dem. Handlare och personer som upptäcks göra reklam för egna varor kommer att stängas av permanent.

Öppet för alla

På denna sida kan vem som helst delta i diskussioner, rösta och skicka in tips.Du kan hjälpa till att bygga upp denna sida genom att skicka in ett tips, skriva en kommentar eller rösta. Ju fler som deltar desto mer vinner alla på det!

Så finansieras vi

Vi visar ingen reklam och kommer inte att göra det heller då vi inte låter vår sida köpas och undviker därmed att hamna i en intressekonflikt. HetaPriser finansieras istället genom att handlarna betalar ut provision till oss när en produkt säljs. Eftersom det är våra användare som skickar in tipsen anser vi att detta håller oss opartiska.

GranBaristo Superautomatisk espressomaskin HD8964/01 för 8495 kr - Fyndiq Hem
Slut 9

Pipshag - 4år sedan
Nu 8544 kr spara 2446 kr

[Edit: Prissänkt! Sista exemplaret!] Det här är en fantastisk, helautomatisk maskin, där du fyller på dina favoritbönor och sedan trycker på vad för kaffe du vill ha. Latte Macchiato, Espresso Macchiato, Bryggkaffe, Intensivkaffe, Espresso, Ristretto... Listan är lång! Inga dyra kapslar, inga konstiga smaker. Använd vanlig mjölk och vanliga...
2 kommentarer →
Femtio nyanser av honom för 50 kr - Hobbex Hem
Slut 0

Pipshag - 4år sedan
Nu 50 kr spara 144 kr

Ett rykande hett expansionspaket till "Femtio nyanser av honom - Partyspelet". Här höjs ribban rejält, med riktigt kryddiga frågor som får även de mest förhärdade gudinnor att rodna - eller i alla fall skratta högt.Slå tärningen och se om du får en snäll vanilj-fråga från det vanliga grundspelet, eller en totalt skamlös från...
1 kommentarer →