HetaPriser.se är en ny plats för konsumenter att fritt prata om tips på bra priser och kampanjer. Syftet är att alla skall kunna hitta genuint bra priser på ett lätt och enkelt sätt utan att behöva granska all reklam med tveksamma rea-priser.

Ingen marknadsföring

All typ av marknadsföring åt företag eller där individer kan dra ekonomisk nytta av ett hett pris är förbjuden. Denna sida bygger på genuina tips från personer som inte har något att vinna på dem. Handlare och personer som upptäcks göra reklam för egna varor kommer att stängas av permanent.

Öppet för alla

På denna sida kan vem som helst delta i diskussioner, rösta och skicka in tips.Du kan hjälpa till att bygga upp denna sida genom att skicka in ett tips, skriva en kommentar eller rösta. Ju fler som deltar desto mer vinner alla på det!

Så finansieras vi

Vi visar ingen reklam och kommer inte att göra det heller då vi inte låter vår sida köpas och undviker därmed att hamna i en intressekonflikt. HetaPriser finansieras istället genom att handlarna betalar ut provision till oss när en produkt säljs. Eftersom det är våra användare som skickar in tipsen anser vi att detta håller oss opartiska.

AKG K430 hörlurar svart / silver - 299 kr - Dustin Home Hemmabio
Slut 1

lone ranger - 4år sedan
Nu 299 kr

Hörlurar från AKG som är ett kvalitétsmärke. Kostar runt 550 med frakt annars på Prisjakt (358kr hos Dustin Home på detta heta pris). - Kompatibel med iPhone och andra ljudenheter - Unik 3D-vikmekanism för användning när du är på väg - Mjuka örondynor ser till att du kan lyssna länge utan att det känns obekvämt
0 kommentarer →