HetaPriser.se är en ny plats för konsumenter att fritt prata om tips på bra priser och kampanjer. Syftet är att alla skall kunna hitta genuint bra priser på ett lätt och enkelt sätt utan att behöva granska all reklam med tveksamma rea-priser.

Ingen marknadsföring

All typ av marknadsföring åt företag eller där individer kan dra ekonomisk nytta av ett hett pris är förbjuden. Denna sida bygger på genuina tips från personer som inte har något att vinna på dem. Handlare och personer som upptäcks göra reklam för egna varor kommer att stängas av permanent.

Öppet för alla

På denna sida kan vem som helst delta i diskussioner, rösta och skicka in tips.Du kan hjälpa till att bygga upp denna sida genom att skicka in ett tips, skriva en kommentar eller rösta. Ju fler som deltar desto mer vinner alla på det!

Så finansieras vi

Vi visar ingen reklam och kommer inte att göra det heller då vi inte låter vår sida köpas och undviker därmed att hamna i en intressekonflikt. HetaPriser finansieras istället genom att handlarna betalar ut provision till oss när en produkt säljs. Eftersom det är våra användare som skickar in tipsen anser vi att detta håller oss opartiska.

Svart Apple iPhone 4S 16GB begagnad i bra skick - 2195 kr - Billigteknik Mobil
Slut 2

jenize - 4år sedan
Nu 2195 kr

iPhone 4S begagnade säljs nu hos Billigteknik för 2295 kronor. De är lite dyrare än på Blocket men är garanterat fungerande, testade och kommer inte att låsas på grund av obetalda räkningar! :D Finns två olika skick att välja på, antingen i bra skick eller med några få större märken på kanter. De är låsta till Telia men går att låsas...
1 kommentarer →Svart Apple iPhone 4S 16GB begagnad i bra skick - 2195 kr


Samsung GT-S5360 Galaxy Y - 499kr - ICA Hemma Mobil
Slut 1

Anonym - 4år sedan
Nu 499kr

Detta måste vara sveriges billigaste telefon och det innan man ens fått med ett års (nästan) gratis surf! Ladda med 100kr så kan du surfa i ett år. Ej operatörslåst Smartphone Samsung GT-S5360 Galaxy Y. Telia Refill kontantkort inklusive Årskort Mobilsurf medföljer utan kostnad, värde 499 kr (0,5 GB/ månad i ett år).Liten, snabb...
0 kommentarer →Samsung GT-S5360 Galaxy Y - 499kr