HetaPriser.se är en ny plats för konsumenter att fritt prata om tips på bra priser och kampanjer. Syftet är att alla skall kunna hitta genuint bra priser på ett lätt och enkelt sätt utan att behöva granska all reklam med tveksamma rea-priser.

Ingen marknadsföring

All typ av marknadsföring åt företag eller där individer kan dra ekonomisk nytta av ett hett pris är förbjuden. Denna sida bygger på genuina tips från personer som inte har något att vinna på dem. Handlare och personer som upptäcks göra reklam för egna varor kommer att stängas av permanent.

Öppet för alla

På denna sida kan vem som helst delta i diskussioner, rösta och skicka in tips. Du kan hjälpa till att bygga upp denna sida genom att skicka in ett tips, skriva en kommentar eller rösta. Ju fler som deltar desto mer vinner alla på det!

Så finansieras vi

Vi visar ingen reklam och kommer inte att göra det heller då vi inte låter vår sida köpas och undviker därmed att hamna i en intressekonflikt. HetaPriser finansieras istället genom att handlarna betalar ut provision till oss när en produkt säljs. Eftersom det är våra användare som skickar in tipsen anser vi att detta håller oss opartiska.

Bodum Brazil 8-koppars Kaffepress Röd eller Grön - 109kr (£10.00) - Amazon UK Hem
Slut 1

Anonym - 5år sedan
Nu 109 kr

Röd eller Grön Bodum Brazil kaffepress för 8 koppar kostar just nu bara £10.00 inklusive frakt. Billigast på Prisjakt är 200 kronor mer och det är ordinariepriset som verkar stämma.Denna är faktiskt till och med billigare än 3-koppars modellen! 1.0ltr capacityHeat resistant borosilicate glass beakerRed plastic frameHeat resistant plastic handleBODUM...
3 kommentarer →Bodum Brazil 8-koppars Kaffepress Röd eller Grön - 109kr (£10.00)


Ångstrykjärn EDB6150 i vitt från Electrolux - ICA Hemma Hem
0

pipshag - 3år sedan
Nu 399 kr

Kostar ENDAST idag 399 kronor hos ICA Hemma. Näst billigaste tar 795 kronor! EDB6150 strykjärn ger dig maximal säkerhet och precision när du stryker. Dess breda utbud av säkerhetsfunktioner, som ett extra stort gummistativ för stabil placering och en 3-vägs automatisk avstängningsfunktion, skyddar både dig och dina kläder.
3 kommentarer →
Howsar portabelt dörrlås - Amazon UK Hem
Slut 0

Pipshag - 5år sedan
Nu 63 kr

Inte prissänkt med mer än några tior men detta är en smart produkt. Det är en liten manick som du kan sätta in i dörrspringan för att se till att ingen kan öppna dörren - inte ens med nyckel. Uppfinningen har vunnit mängder av priser och är bra på t.ex. resor eller om man bor lite öppet. Smarta är ju att man inte ens kan öppna dörren...
2 kommentarer →Howsar portabelt dörrlås