HetaPriser.se är en ny plats för konsumenter att fritt prata om tips på bra priser och kampanjer. Syftet är att alla skall kunna hitta genuint bra priser på ett lätt och enkelt sätt utan att behöva granska all reklam med tveksamma rea-priser.

Ingen marknadsföring

All typ av marknadsföring åt företag eller där individer kan dra ekonomisk nytta av ett hett pris är förbjuden. Denna sida bygger på genuina tips från personer som inte har något att vinna på dem. Handlare och personer som upptäcks göra reklam för egna varor kommer att stängas av permanent.

Öppet för alla

På denna sida kan vem som helst delta i diskussioner, rösta och skicka in tips. Du kan hjälpa till att bygga upp denna sida genom att skicka in ett tips, skriva en kommentar eller rösta. Ju fler som deltar desto mer vinner alla på det!

Så finansieras vi

Vi visar ingen reklam och kommer inte att göra det heller då vi inte låter vår sida köpas och undviker därmed att hamna i en intressekonflikt. HetaPriser finansieras istället genom att handlarna betalar ut provision till oss när en produkt säljs. Eftersom det är våra användare som skickar in tipsen anser vi att detta håller oss opartiska.

MacBook Pro med Intel i5 - Billigteknik Dator
Slut 8

pipshag - 4år sedan
Nu 6795 kr

Sjukt pris. Begagnad MacBook Pro med 6 månaders garanti och ångerrätt! Datorn har 13.3" skärm, i5 processor, 4 GB RAM samt 500 GB hårddisk. Denna säljs just nu på Prisjakt för 11000 kronor som billigast ny. Passa på nu när det är Black Weekend!
2 kommentarer →MacBook Pro med Intel i5


MacBook Begagnad - Billigteknik Dator
Slut 1

pipshag - 4år sedan
Nu 2195 kr

Begagnad MacBook med 6 månaders garanti! 2195 kronor gör detta till den billigaste Mac-datorn på länge. 13.3" skärm, Core 2 processor, 2 GB RAM samt 250 GB hårddisk. Förinstallerad och färdig att köras direkt. Givetvis full ångerrätt med om det inte skulle passa.
0 kommentarer →MacBook Begagnad


F-Secure Internet Security 2015 för 3 datorer för 119kr - Billigteknik Dator
Slut 15

lone ranger - 4år sedan
Nu 119 kr

F-Secure Internet Security på Svenska i 2015 års utgåva. Gäller för 3 datorer i ett helt år - det blir 3 kronor per månad & dator. Det är mindre än en liter mjölk! F-Secure själva tar 645kr för samma licens!Heltäckande skydd mot virus och spionprogram. Brandvägg som förhindrar angrepp från hackers. Skydd mot skräppost och phishing....
5 kommentarer →F-Secure Internet Security 2015 för 3 datorer för 119kr