HetaPriser.se är en ny plats för konsumenter att fritt prata om tips på bra priser och kampanjer. Syftet är att alla skall kunna hitta genuint bra priser på ett lätt och enkelt sätt utan att behöva granska all reklam med tveksamma rea-priser.

Ingen marknadsföring

All typ av marknadsföring åt företag eller där individer kan dra ekonomisk nytta av ett hett pris är förbjuden. Denna sida bygger på genuina tips från personer som inte har något att vinna på dem. Handlare och personer som upptäcks göra reklam för egna varor kommer att stängas av permanent.

Öppet för alla

På denna sida kan vem som helst delta i diskussioner, rösta och skicka in tips. Du kan hjälpa till att bygga upp denna sida genom att skicka in ett tips, skriva en kommentar eller rösta. Ju fler som deltar desto mer vinner alla på det!

Så finansieras vi

Vi visar ingen reklam och kommer inte att göra det heller då vi inte låter vår sida köpas och undviker därmed att hamna i en intressekonflikt. HetaPriser finansieras istället genom att handlarna betalar ut provision till oss när en produkt säljs. Eftersom det är våra användare som skickar in tipsen anser vi att detta håller oss opartiska.

Garmin Vivosmart Large aktivitetsmätare - NetOnNet Skonhet
Slut 1

pipshag - 5år sedan
Nu 799 kr

Garmin Vivosmart Large aktivitetsmätare kostar just nu 799 kronor hos NetOnNet. Övriga butiker tar från 985 kronor och uppåt för denna!Vivosmart från Garmin är en smalt och diskret aktivitetsarmband som hjälper dig med träningen. Den har inbyggd stegräknare, vibrationslarm, sömnregistrering och ger dig dessutom smartphone-aviseringar när...
1 kommentarer →
Marshall Stanmore blåtandshögtalare - Övrigt Ljud
Slut 1

pipshag - 5år sedan
Nu 1896 kr

Marshall Stanmore kostar just nu 1896 kr hos Telia. Näst billigaste tar 2490 kr! Marshall Stanmore är en aktiv stereohögtalare med klar och tydlig ljudbild i snygg vintage-design. Marshall Stanmore finns i två färger och erbjuder många anslutningsmöjligheter, som bluetooth, RCA, 3.5 mm och optisk output (Apple tv etc). Med Marshall Stanmore får...
0 kommentarer →