HetaPriser.se är en ny plats för konsumenter att fritt prata om tips på bra priser och kampanjer. Syftet är att alla skall kunna hitta genuint bra priser på ett lätt och enkelt sätt utan att behöva granska all reklam med tveksamma rea-priser.

Ingen marknadsföring

All typ av marknadsföring åt företag eller där individer kan dra ekonomisk nytta av ett hett pris är förbjuden. Denna sida bygger på genuina tips från personer som inte har något att vinna på dem. Handlare och personer som upptäcks göra reklam för egna varor kommer att stängas av permanent.

Öppet för alla

På denna sida kan vem som helst delta i diskussioner, rösta och skicka in tips. Du kan hjälpa till att bygga upp denna sida genom att skicka in ett tips, skriva en kommentar eller rösta. Ju fler som deltar desto mer vinner alla på det!

Så finansieras vi

Vi visar ingen reklam och kommer inte att göra det heller då vi inte låter vår sida köpas och undviker därmed att hamna i en intressekonflikt. HetaPriser finansieras istället genom att handlarna betalar ut provision till oss när en produkt säljs. Eftersom det är våra användare som skickar in tipsen anser vi att detta håller oss opartiska.

Ångstrykjärn EDB6150 i vitt från Electrolux - ICA Hemma Hem
Slut 0

pipshag - 4år sedan
Nu 399 kr

Kostar ENDAST idag 399 kronor hos ICA Hemma. Näst billigaste tar 795 kronor! EDB6150 strykjärn ger dig maximal säkerhet och precision när du stryker. Dess breda utbud av säkerhetsfunktioner, som ett extra stort gummistativ för stabil placering och en 3-vägs automatisk avstängningsfunktion, skyddar både dig och dina kläder.
3 kommentarer →




Yamaha TSX-B15 väckarklocka med bluetooth - CDON Hem
Slut 0

pipshag - 4år sedan
Nu 599 kr

Yamaha TSX-B15 i svart - en väckarklocka med bluetooth och inbyggd högtalare.Med sin unika form kommer TSX-B15 liva upp stämningen i alla rum. Musiken blir enkelt tillgänglig med Bluetooth ®, så att du kan spela upp musik på TSX-B15 från olika typer av enheter trådlöst. Den inbyggda väckarklockan kommer också att hjälpa dig att vakna upp...
0 kommentarer →




Gerber Balance Jaw multiverktyg för 499 kronor - Hobbex Hem
Slut 0

Pipshag - 5år sedan
Nu 499 kr

Klassiska Gerbers multiverktyg vid namn Jaw. Kanterna är rundade så att Gerber Balance inte skall fastna i fickan. Gerber Balance har bland annat ett rejält knivblad och skruvmejslar som passar perfekt till att skruva i elektronik eller varför inte ett airsoftvapen? Hela Gerber Balance är tillverkad i rostfritt stål. Kostar nu 499 kronor istället...
1 kommentarer →