HetaPriser.se är en ny plats för konsumenter att fritt prata om tips på bra priser och kampanjer. Syftet är att alla skall kunna hitta genuint bra priser på ett lätt och enkelt sätt utan att behöva granska all reklam med tveksamma rea-priser.

Ingen marknadsföring

All typ av marknadsföring åt företag eller där individer kan dra ekonomisk nytta av ett hett pris är förbjuden. Denna sida bygger på genuina tips från personer som inte har något att vinna på dem. Handlare och personer som upptäcks göra reklam för egna varor kommer att stängas av permanent.

Öppet för alla

På denna sida kan vem som helst delta i diskussioner, rösta och skicka in tips. Du kan hjälpa till att bygga upp denna sida genom att skicka in ett tips, skriva en kommentar eller rösta. Ju fler som deltar desto mer vinner alla på det!

Så finansieras vi

Vi visar ingen reklam och kommer inte att göra det heller då vi inte låter vår sida köpas och undviker därmed att hamna i en intressekonflikt. HetaPriser finansieras istället genom att handlarna betalar ut provision till oss när en produkt säljs. Eftersom det är våra användare som skickar in tipsen anser vi att detta håller oss opartiska.

Gåbil i metall - Lekmer Barn
Slut 0

pipshag - 4år sedan
Nu 399 kr

Metal Racer Little, Red Fire Truck på kalendern hos Lekmer. 399 kronor istället för 799 kronor - endast idag! Metal Racer är en perfekt gåbil till den lilla bilälskaren. Bilen är utrustad med ett litet säte för högre komfort och gåbilen är enkel att ta sig fram med. På ratten finns en fungerande tuta som uppskattas av barn som kör runt...
1 kommentarer →Gåbil i metall