HetaPriser.se är en ny plats för konsumenter att fritt prata om tips på bra priser och kampanjer. Syftet är att alla skall kunna hitta genuint bra priser på ett lätt och enkelt sätt utan att behöva granska all reklam med tveksamma rea-priser.

Ingen marknadsföring

All typ av marknadsföring åt företag eller där individer kan dra ekonomisk nytta av ett hett pris är förbjuden. Denna sida bygger på genuina tips från personer som inte har något att vinna på dem. Handlare och personer som upptäcks göra reklam för egna varor kommer att stängas av permanent.

Öppet för alla

På denna sida kan vem som helst delta i diskussioner, rösta och skicka in tips. Du kan hjälpa till att bygga upp denna sida genom att skicka in ett tips, skriva en kommentar eller rösta. Ju fler som deltar desto mer vinner alla på det!

Så finansieras vi

Vi visar ingen reklam och kommer inte att göra det heller då vi inte låter vår sida köpas och undviker därmed att hamna i en intressekonflikt. HetaPriser finansieras istället genom att handlarna betalar ut provision till oss när en produkt säljs. Eftersom det är våra användare som skickar in tipsen anser vi att detta håller oss opartiska.

Black Friday hos Spelbutiken - Spelbutiken Tvspel
Slut 0

Pipshag - 5år sedan
Nu REA!

Spelbutiken har startat sin Black Friday kampanj och redan nu kan jag konstatera att där är mängder av prissänkningar på tv-spel såväl som kläder och elektronik. Assassins Creed Unity, Rogue, Alien Isolation, Marshall hörlurar osv - kolla in rean!
0 kommentarer →Black Friday hos Spelbutiken


Turtle Beach Atlas Titanfall Xbox 360 / Xbox One / PC Headset för 598 kr - Spelbutiken Tvspel
Slut 0

Anonym - 6år sedan
Nu 598 kr

Riktigt grymt headset för Xbox 360, Xbox One samt PC. Titanfall utgåva! Detta är ett Ear Force Atlas headset med riktigt grymt ljud, låg volym, mix-kontroller för att få perfekt volym på spelet och chatten. Kostar 598 kronor med frakt - näst billigaste på Prisjakt tar 1507 kronor!
1 kommentarer →